Bestel nu

Cover ‘Grip op Requirements’

… het boek rechtstreeks bij de auteurs.

Grip op Requirements is in alle boekwinkels te koop maar je kunt hem ook rechtstreeks bij ons bestellen, dan zijn onze royalties hoger :-).

Bestel nu en we doen vandaag nog een boek naar je op de post (als brievenbuspakketje). De verkoopprijs bedraagt € 42,50 incl. btw.

Uitverkocht

Voor wie?

Grip op Requirements is geschreven voor iedereen die zich het vak requirements engineering eigen wil maken. Als je je als nieuwkomer of meer ervaren requirementsanalist verder wilt bekwamen in requirements engineering is dit boek voor jou geschreven. Wil je een stap verder gaan en het foundation-certificaat van IREB bemachtigen, dan behoor je tot de primaire doelgroep.

Examenstof

De basistekst in het boek is volledig in lijn met de CPRE foundation level syllabus en glossary. Om de link met de examenstof optimaal te houden, komt de hoofdstukindeling in dit boek overeen met die van de officiële syllabus. Uiteraard vind je ook de terminologie en definities uit de IREB-glossary terug in Grip op Requirements.

Voor een grondige voorbereiding op het examen zijn aan ieder hoofdstuk oefenvragen over de CPRE-FL-examenstof toegevoegd. Verder is aan het einde van ieder hoofdstuk de behandelde examenstof samengevat.

Praktijk

Naast studieboek is dit boek vooral bedoeld om in de praktijk de grip op je requirements te verhogen. Om duidelijk aan te geven wat tot de examenstof behoort en wat praktische toevoegingen zijn, is voor de laatste steeds een grijze balk geplaatst. De basistekst is verplichte stof voor het CPRE-FL-examen, de teksten met grijze balk helpen je bij de toepassing ervan in de praktijk.

Wat lezers zeggen

Saskia

Saskia

Manager Bedrijfsvoering in de Zorg

“Het boek leest prettig en de opzet is voor mij heel handig. De materie is goed te volgen, ook al ben ik nog niet bekend met het onderwerp. Het resultaat is dat ik delen uit het boek direct kan toepassen in mijn werk.”

Cover ‘Grip op Requirements’
Stefan Staal

Stefan Staal

Zelfstandig IREB-trainer en lid van IREB

“Dit boek geeft een heldere en diepgaande uitleg van de examenstof en draagt bij aan de verdere profes­siona­lisering van requirements engineers. Ik gebruik dit boek al jaren in praktische cursussen en workshops om de theoretische grond­beginselen eraan toe te voegen.”